Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Voor onze kampen en speelweken zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste kookvrijwilligers!
 

Tijdens onze initiatieven zorgt de kookploeg voor het vullen van de maagjes, met een gevariëerde menu. Op kampen worden de deelnemers en begeleiders voorzien van een stevig ontbijt, lunch, tussendoortje en avondmaal om er volop tegenaan te kunnen. Tijdens speelweken staan de kookvrijwilligers in om het team van het nodige krachtvoer te voorzien.
 

Wat verwachten wij van jou? 

 

  • Van maandag tot vrijdag een stuk van je tijd.
  • Je kookt op speelweek of kamp zelf, of vanuit jouw eigen keuken.
  • Op een speelweek voorzie je tussendoortjes voor de deelnemers plus lunch en avondmaal voor een animatorenploeg van om en bij de tien man. Op kamp sta je in voor een volledige dagmenu voor deelnemers en begeleiders.
  • Je hebt zin in een weekje jeugdwerk, op jouw manier. 
     

Wat Jonge Helden biedt? 

 

  • Een vrijwilligersvergoeding van 20 euro voor elke dag dat je kookt en een KM-vergoeding.
  • Een reeks menu's om uit te kiezen, maar je mag ook je eigen menu opstellen. 
  • Een gevulde boodschappenkar, voor als je zelf geen zin hebt om rond te rennen in de winkel. 
 


Heb jij zin om komende zomer in de potten te roeren en kan je een weekmenu of een aantal maaltijden voorzien voor de speelweek in jouw gemeente? Heb je goesting om een weekje mee te gaan koken op kamp zodat je het jeugdwerk nog eens kan opsnuiven? Of wil je graag jouw kind of kleinkind aanmoedigen vanop de zijlijn tijdens een Jonge Helden-initiatief? Dan ben je bij ons meer dan welkom! We zijn je eeuwig dankbaar.
 

Hoe kandidaat stellen als kookploeg?
Bij Jonge Helden werken we met een online inschrijvingssyteem voor onze vrijwilligers. Meer informatie over hoe dit in zijn gang gaat lees je hier.


Heb je vragen? Wil je meer informatie? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@jongehelden.be of contacteer ons op 016 66 43 70. Wij zullen je met open armen ontvangen en nemen graag contact met je op.