Jonge helden

Vrijwilligersactiviteiten

Activiteiten waarvoor je je moet inschrijven

Vrijwilligersactiviteiten voor Jonge Helden zonder inschrijven

Jonge Helden-café

Iedereen is welkom op het Jonge Helden-café!

Bijpraten met je Jonge Helden-vrienden, bekomen van een pittige week, genieten van de gezellige sfeer ... Het kan allemaal. De Jonge Helden café's gaan dit jaar altijd door op de 3e vrijdag van de maand. Zet dus alvast volgende data in je agenda: 19/07, 20/09. Waar zullen deze doorgaan? JH-HQ! (Vital Decosterstraat 84)

19/07 is het eerste volgende JH-café met als thema: JH goes Beleuvenissen. We verzamelen in JH-HQ rond 19u en vertrekken dan gezamelijk naar het centrum van Leuven. Op elk pleintje kunnen we dan de zotste, uniekste en gratis concerten meemaken. Zin om mee te gaan? Kom gewoon af!

Wil je graag mee beslissen over de inhoud van het volgende JH-café? Laat dan iets weten aan Lotte Jonge Held op Facebook of voeg jezelf toe aan de WhatsApp groep 'JH-café' binnen de community!

Inschrijven voor dit evenement is niet nodig.

Schatkist aan kennis

Op al onze avonturen hebben we als Jonge Helden een hoop kennis verzameld. Weten hoe creatieve spelen te bedenken, groepsdynamieken te ontrafelen, of hoe omgaan met diversiteit en inclusie,... Dat is goud waard. En die kennis bewaren we in onze niet zo geheime schatkist.

Neem een kijkje!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje meer!
Jonge Helden - Crefi vzw

016 66 43 70
info@jongehelden.be
Vital Decosterstraat 84
3000 Leuven

© Jonge Helden 2024