Jonge helden

Cursus hoofdanimator

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Volg dan een cursus hoofdanimator!

Tijdens deze week leer je jezelf te verbeteren op vlak van expressie, spel, animeren en begeleiden. Je oefent op het coachen van een team, het begeleiden van een stagiair, het organiseren van een vergadering en nog veel meer.

Na deze week kan je als stagiair hoofdanimator in het werkveld stappen, bij Jonge Helden of daarbuiten. Na een geslaagde stage krijg je het officieel attest hoofdanimator in het jeugdwerk dat wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en waarmee je in elke jeugdwerkorganisatie aan de slag kan! Vergeet je alvast niet te registreren op kavo.vlaanderen.be.

Ontdek hier het volledige traject dat je doorloopt. Wil je graag je stage doen bij Jonge Helden, dan lees je hier hoe dit in zijn werk gaat.

Voel je je nog niet helemaal klaar voor de stage? Geen probleem. Na de cursus heb je 3 jaar de tijd om je traject af te ronden. Ook als animator haal je veel uit een cursus hoofdanimator.

Voor wie?
Iedereen die bij aanvang van de cursus 16 jaar is en het attest “animator in het jeugdwerk” bezit (of 100u ervaring in het jeugdwerk kan aantonen).

Prijs? 

  • De basisprijs voor deze cursus is €250.
  • Jonge Helden biedt 10% korting voor trouwe klanten, partnerorganisaties en bij meerdere inschrijvingen binnen hetzelfde gezin.
  • Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen, duidt dit dan aan bij je inschrijving. Dan bekijken we samen wat mogelijk is, indien je sociaal tarief aanvraagt via Iedereen Verdient Vakantie kost de cursus €80.
  • Na de cursus krijgt iedereen een attest van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs kan terugkrijgen via je gemeente en/of mutualiteit.

Meer info over de prijzen en kortingen lees in je in onze algemene voorwaarden.

Wat krijg je?

  • 6 dagen/5 nachten full pension verblijf
  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Interessante cursusmaterialen en een leuk aandenken


Reserveren?
Hieronder vind je een overzicht van onze komende hoofdanimatorcursus(sen) waarvoor je je meteen kan inschrijven.

Samenwerken met ons?

Geeft ook jouw organisatie kinderen en jongeren een podium? Of heb je een raakvlak met Jonge Helden op een geheel andere manier? Wij reiken je de hand uit. Laten we onze krachten bundelen!

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje meer!
Jonge Helden - Crefi vzw

016 66 43 70
info@jongehelden.be
Vital Decosterstraat 84
3000 Leuven

© Jonge Helden 2024