Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Ben jij een vrijwilliger die kinderbezoeken begeleidt in een gevangenis? Wil jij meer te weten komen over hoe maximaal inzetten op participatie en verbinding tijdens zo'n kinderbezoek? Wil jij uitwisselen met vrijwilligers uit andere gevangenissen over hoe het er bij hen aan toe gaat? Naar huis gaan met heel veel praktische tips&tricks die je bij je volgende activiteiten kan toepassen?


Kom dan op zaterdag 27 april naar onze gratis vormingsdag in 't Werkhuys in Antwerpen! Deze vorming staat open voor Jonge Helden-vrijwilligers die actief zijn in de gevangenissen van Leuven en Antwerpen, maar ook voor alle niet-Jonge Helden-vrijwilligers uit andere gevangenissen. Wij vinden het extra boeiend dat vrijwilligers van verschillende gevangenissen de kans krijgen om ervaringen uit te wisselen.

 

Zo ziet onze bijeenkomst er uit:

  • 9u30 - 10u: Onthaal
  • 10u – 12u30: Inspiratiesessie 'participatie en verbinding stimuleren tijdens kinderbezoeken'
  • 12u30 – 13u30: Lunch
  • 13u30 - 15u30: Uitwisseling ervaringen en ideeën
  • 15u30 tot 16u00: Afsluit

 

De bijeenkomst gaat tegelijkertijd door met een themacursus Diversiteit en inclusie, en dompeldag. Ben je gevangenisanimator bij Jonge Helden en wil je liever een andere inspiratiesessie volgen in de voormiddag, dat kan zeker. Schrijf je dan in voor de dompeldag en geef bij de opmerkingen aan dat je in de namiddag aansluit bij de gevangenisanimatorendag.

Wens je op zondag graag deel te nemen aan de BEZties-dag op dezelfde locatie? Schrijf je dan zeker ook in voor die dag. Ben je zaterdag en zondag van de partij? Dan kan je blijven slapen in het Scoutshuis in Antwerpen! Vink dit zeker aan tijdens de inschrijving.

Thema
Gevangenisanimatorendag
Geboortejaar
1950 tem 2006
Datum
27/04/2024
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
't Werkhuys - Antwerpen
Kenmerken
Antwerpen
Meer info?
Inschrijven