Jonge helden

Jonge Helden Zomerkunst: "Spelen naar de toekomst"

2024/07/01
Beeld

Het is zover – de zomer is in het land – de jeugdactiviteiten zijn overal uit de startblokken geschoten en ook Jonge Helden geeft er een lap op. Het belooft alvast een hele leuke zomer te worden! En we zijn zo enthousiast dat we nog iets extra doen. 

De zomer is het perfecte moment om je creativiteit de vrije loop te laten en je artistieke talenten te laten botvieren. Dit jaar organiseren we een Kunstzinnige Zomeractie: "Spelen naar de toekomst!”.  

Ga aan de slag met je groep op speelweek of kamp, daag je team uit op een kunstzinnige avond, zet met de kookploeg een zotte actie op ... het kan allemaal.  

Op het einde van de zomer organiseren we tijdens een BBQ in onze vaste stek in Rotselaar een tentoonstelling van alle ingezonden werken. Het team achter de creatiefste en meest bewonderde inzending krijgt ook een verrassing

Kan je dit jaar niet mee met Jonge Helden en wil je toch graag meedoen, gewoon doen! We zorgen ook voor enkele blanco canvassen in onze tuin in Leuven waar je je helemaal kan op uitleven. 

Doe mee en ontdek hoe creatieve ideeën vorm kunnen krijgen in een wereld vol artistieke mogelijkheden en plezier. Maar vooral, doe er je ding mee en leef je uit. Haal je pen/penseel/fototoestel/gsm/camera/crêpepapier/klei/stiften/kosteloos materiaal/verf/… alvast maar boven. 

 

HOE MEEDOEN? 

  • Maak een kunstwerk dat we kunnen tentoonstellen, de vorm (fotografie, schilderkunst, tekenkunst, film, geluid, beeldhouwwerk, poëzie …) is vrij. 

  • Geef je werk een naam en een omschrijving

  • Stuur een berichtje naar Knut (Facebook) of mail naar info@jongehelden.be. Je mag het ons ook laten weten via whatsapp. Vermeld hierin wie eraan meegewerkt heeft alsook de naam en omschrijving van je kunstwerk.  

  • Bezorg ons je kunstwerk in Leuven of geef het mee (indien mogelijk) op het einde van je kamp/speelweek/cursus. 

  • Kom alle werken mee bewonderen tijdens onze Jonge Helden BBQ op 30/08 in het Sint-Pauluscentrum in Rotselaar. 

Samenwerken met ons?

Geeft ook jouw organisatie kinderen en jongeren een podium? Of heb je een raakvlak met Jonge Helden op een geheel andere manier? Wij reiken je de hand uit. Laten we onze krachten bundelen!

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje meer!
Jonge Helden vzw

016 66 43 70
info@jongehelden.be
Vital Decosterstraat 84
3000 Leuven

© Jonge Helden 2024