Jonge helden

Hoe inschrijven

Vragen over hoe je je kan inschrijven voor een Jonge Helden-activiteit? Dat leggen we hier stap voor stap uit! 

Inschrijven voor een activiteit van Jonge Helden gebeurt via onze website. 
Via de knop 'boek nu' bij een activiteit kom je uit op de inschrijvingspagina.
Om jezelf, of je (minderjarige) zoon/dochter, in te schrijven heb je een Jonge Helden-account nodig.

STAP 1: Kies je activiteit

Via het menu op onze website kom je op ons aanbod terecht. Je kan door het aanbod scrollen of de zoekfilters gebruiken om je keuze te maken. Klik op 'meer info' voor meer details.

Ga naar de activiteit waarvoor je een deelnemer wil inschrijvingen of klik op de knop 'boek nu'. Is deze knop niet zichtbaar, dan kan je je nog niet inschrijven voor deze activiteit.

Indien je nog niet ingelogd bent, wordt er eerst gevraagd om je e-mailadres te geven.
Als je nog geen account hebt, vind je onderaan de pagina meer informatie over hoe je een account moet aanmaken. Met ons nieuw systeem heb je geen wachtwoord nodig. Inloggen gaat altijd via een link dat je per mail toegestuurd krijgt.

STAP 2: Een deelnemer inschrijvingen

Eenmaal ingelogd kan je kiezen tussen alle personen uit je familie. Kies hier de juiste persoon die je wilt inschrijven voor de activiteit die je selecteerde.

Hierna krijg je de mogelijkheid om enkele opties aan te duiden of een opmerking mee te geven. Als alle informatie in het overzicht klopt, kan je overgaan naar de volgende stap: de betaling.

Je kan kiezen om meteen online te betalen of later via je account. Indien je nog iemand wenst in te schrijven, kan je onderaan op betalingspagina klikken op 'maak nog een inschrijving'. Zo kan je beide inschrijvingen samen betalen. Voor wie sociaal tarief aanduidt, vragen we de betaling niet te vervolledigen.

Via jouw profiel kan je kan altijd je inschrijvingen bekijken en betalen. Ga via 'login' naar 'menu' en kies voor 'mijn inschrijvingen'. De inschrijving is pas bevestigd van zodra de betaling afgerond is.

STAP 3: Je inschrijving wordt nagekeken

Van zodra je betaling bij ons binnenkomt, krijg je een automatische bevestigingsmail dat je inschrijving definitief is.

De status van je inschrijving zal in je profiel (bij 'mijn inschrijvingen') nu op 'bevestigd' staan.

Opgelet, vanaf nu gelden ook de annulatie voorwaarden voor je inschrijving.

Wij controleren alle gegevens van de inschrijving achteraf. Bij onduidelijkheden nemen wij contact op met het gezinshoofd.

STAP 4: Geniet van je Jonge Helden-kamp, -speelweek of -cursus!

Een nieuw Jonge Helden-account aanmaken

Om een nieuw Jonge Helden-account aan te maken, zijn er twee mogelijkheden:

1. Ga naar de activiteit waarvoor je jezelf of je minderjarige zoon/dochter wil inschrijven. Klik op de knop 'inschrijven' en vul de gegevens van de deelnemer correct in.

Vervolgens krijg je hetzelfde scherm te zien als bij stap 2 hierboven. Hierna krijg je de mogelijk om je eigen gegevens, als boeker van de activiteit, aan te vullen. Door hier je e-mailadres en gegevens in te vullen, wordt je account aangemaakt.

Na het invullen van deze gegevens kom je op de overzichtspagina van de activiteit terecht en vervolgens de betalingspagina.

2. Ga naar login. Vul hier je e-mailadres in. Het systeem kijkt na of er al een account bestaat met dat e-mailadres. Als er al een account bestaat, krijg je een loginlink toegestuurd.

Anders geeft onze website de boodschap: "Jouw e-mailadres staat nog niet in onze database. Gelieve je gegevens in te vullen om verder te gaan". Door je gegevens aan te vullen maak je een account aan.

Hierna kan je jezelf, of je (minderjarige) zoon/dochter inschrijven voor activiteiten door terug te surfen naar onze website www.jongehelden.be.

Meer weten over Jonge Helden?

Wil je meer te weten komen over Jonge Helden? Over onze missie en visie, onze manier van werken, waar we voor staan, wat we willen bereiken? Klik hieronder...

Over Jonge Helden

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje meer!
Jonge Helden - Crefi vzw

016 66 43 70
info@jongehelden.be
Vital Decosterstraat 84
3000 Leuven

© Jonge Helden 2024