Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ging jij in 2023 of 2024 mee op cursus met Jonge Helden? Wil je graag met je medecursisten nog eens afspreken? Goed nieuws, Jonge Helden organiseert vanaf nu Kjerekewere, het terugkommoment voor cursisten.

Wat mag je verwachten? Twee dagen vol spel, uitwisseling, plezier en terugblikken op die fantastische cursus. En dat allemaal in de prachtige bossen van Rotselaar in de laatste week van de zomer. Wil je dus de zomer al spelend en feestend afsluiten, schrijf je dan zeker in!  

 

Voor wie?

Iedereen die zijn cursus deed bij Jonge Helden.

Wat krijg je?

  • 2 dagen/1 nacht vol pension verblijf.
  • Zalige reünie, leuke activiteiten, spelplezier 
  • De ultieme Jonge Helden-sfeer

Praktische info 

  • Dit terugkommoment is niet verplicht, maar wel aan te raden!
  • Overnachting is inbegrepen. 
  • Maaltijden worden voorzien. Het is mogelijk om vegetarisch, vegan, Halal en/of allergievrij te eten. Gelieve dit wel tijdig door te geven.

Heb jij een zorgnood of aandachtspunt? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving en in te vullen op je profiel. 

Jonge Helden biedt verschillende kortingen en prijzen aan. Meer informatie hierover lees je in onze algemene voorwaarden.  

Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen? Laat dit dan weten bij de inschrijving (vinkje sociaal tarief) zo kunnen we samen kijken wat mogelijk is. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Thema
Kjerekewere 26/08-27/08
Geboortejaar
2004 tem 2009
Datum
26/08 tot 27/08/2024
Maximumprijs
€ 45.00
Locatie
Sint-Pauluscentrum Rotselaar
Kenmerken
Spel, Vlaams-Brabant, Muzisch, Inclusief, Met overnachting
Meer info?
Inschrijven