Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cursussen en vorming

Jonge Helden geeft vorming in het jeugdwerk. We organiseren kadervormingscursussen (animator, hoofdanimator en instructeur), themacursussen en korte vormingen.

 

CURSUSSEN

Bij Jonge Helden geven we cursussen voor vrijwilligers in het jeugdwerk.

We organiseren kadervormingscursussen waarmee je het officieel attest animator, hoofdanimator of instructeur in het jeugdwerk kan halen. Elk van deze cursussen zit vol interessante sessies rond begeleidershouding, spel en muzisch werken met kinderen. En vooral tijd om nieuwe vrienden voor het leven te ontmoeten en je talenten te ontdekken en uit te bouwen. Na je cursus heb je drie jaar om bij een erkende jeugdwerkorganisatie stage te doen en het attest te behalen.

Wil je graag animator, hoofdanimator of instructeur worden? Kom dan hier alles te weten over jouw traject!

We bieden ook themacursussen. Tijdens deze cursussen kan je je als animator verder verdiepen in allerlei thema's zoals spel, muzisch werken met kinderen of inclusie en diversiteit.

Ons volledig aanbod cursussen vind je hier: https://www.jongehelden.be/aanbod/cursussen

 

VORMING

Jonge Helden geeft ook losse vormingen, speciaal voor jouw organisatie op een locatie naar keuze. Op zoek naar een vorming rond inclusie op je speelplein of muziek maken met de kampkookpotten? Of een speelse teambuilding voor jouw medewerkers? Ontdek alles over ons aanbod: https://www.jongehelden.be/aanbod/vorming