Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze ideeënbus

 

 

Naar de ideeënbus

 

Hoe werkt het? 

Als je op de knop hierboven klikt, krijg je ons niet officieel Jonge Helden - ideeënformulier te zien. Hier mag je eender wat droppen. Is je idee groot of klein, volledig uitgewerkt of een hersenspinsel, we willen het allemaal weten! 

Wil je graag eens overleggen of iets samen aanpakken? Laat dan zeker je contactgegevens achter. 

Benieuwd of je een idee zelf kan uitwerken? Het antwoord is waarschijnlijk 'JA'!

Wat doen we met onze ideeënbus?


We halen er alles uit en gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

We legen de bus geregeld, maar niet dagelijks. Heb je een dringende vraag, aarzel dan niet om eens een berichtje te sturen.

Kunnen we alles doen? Jammer genoeg niet. Hoe leuk we het ook zouden kunnen vinden om alle smileys te veranderen naar Knuthoofdjes of een straat naar onze geweldige vrijwilligers te noemen, kunnen we niet garanderen dat dit gaat lukken. MAAR gaan we er alles aan doen om zoveel mogelijk te verwezenlijken? Absoluut! 

Dit is altijd ons doel: Zoveel mogelijk geweldige ideeën proberen uit te voeren. Hetzelfde geldt voor al jullie waardevolle feedback. We nemen dit op als een grote spons en laten alles los als we aan nieuwe plannen beginnen.

Je denkt misschien: “leuk, maar ik heb echt al veel laten weten. Hoe zit het daarmee?”.
Wel, hiervoor starten we een nieuwe blog. In deze blog koppelen we terug over waar we al mee aan de slag zijn gegaan en wat (nog) niet gelukt is.