Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sint-Pauluscentrum - Rotselaar

Adres: 
Adres
Galgenstraat 36
3110 Rotselaar

 

Het Sint-Pauluscentrum is een ideaal ontmoetingshuis voor allerlei kinder- en jeugdwerkingsgroepen. Het werd opgericht door prof. Paul Bouts, die reeds in de dertiger jaren aan vooral stadskinderen de gelegenheid wou bieden om te genieten van de gezonde buitenlucht. Het huidig centrum werd gebouwd in 1979.

Het vakantiehuis “St.-Paulus” is gelegen op de Middelberg te Rotselaar. Rotselaar ligt tussen Aarschot en Leuven in het hart der “Hagelandse Ardennen”. Dit vakantiehuis bevindt zich midden in bossen. Op de gelijkvloerse verdieping van het St.-Paulus-Centrum beschikken we over een moderne keuken waarin onze kookploeg dagelijks een lekker potje kookt. Naast de keuken is de eetzaal. Verder zijn er enkele slaapkamers en een grote speelruimte die we naar eigen believen knus, griezelig, … kunnen inrichten. In de kelder is er nog een tweede speelruimte die kan ingericht worden tot een eigen creatief atelier, …  Op het terrein staan verschillende speeltoestellen. Wanneer we ons goed vuil gemaakt hebben in de bossen, op het sportterrein of grasveld tijdens een spel, na het werken met klei, verf … lopen we even langs één van de twee sanitaire blokken. We kunnen heerlijk ontspannen op het overdekte terras. Voor we in ons bed kruipen moeten we ons eigen onderlaken en kussensloop klaarleggen. Neem je pantoffels mee, dan kunnen we ook binnen rondtippelen zonder onze vuile buitenschoenen. Als je op speelweek komt naar Rotselaar, dan zijn lakens vanzelfsprekend niet nodig.

Met de wagen:
Neem de autosnelweg A2-E314 (Leuven-Hasselt-Genk) tot aan afrit 21 richting Rotselaar.
Volg richting Rotselaar (+/- 500m) tot aan het rond punt. Daar rij je rechts richting Aarschot.
Voorbij de lichten van Wezemaal is het nog 1.5 km. 100 m voor de AVIA pompstation ziet u de pijlen Sint-Pauluscentrum staan. Daar volgt u de Galgenstraat links omhoog. Volg de wegwijzers “Sol et Vita” en je komt op het vakantiedomein.