Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gezocht: vrijwilligers zomerschool Leuven

Gezocht: vrijwilligers zomerschool Leuven

Jonge Helden gaat muzisch aan de slag met OKAN-leerlingen uit het Leuvense.  


Na het succes van vorig jaar, organiseren ARKTOS vzw en Groep Intro in opdracht van Stad Leuven, opnieuw de zomerschool voor kinderen en jongeren met een andere thuistaal en met een OKAN-verleden of toekomst. De zomerschool heeft als doel de jongeren vertrouwd te maken met de Nederlandse taal, hun sociaal en mentaal welbevinden te versterken en de jongeren kennis te laten maken met de stad Leuven en haar organisaties. Deze zomerschool gaat door in de laatste 2 weken van augustus. Jonge Helden voorziet hiervoor telkens één Muzische workshop in de voormiddag en één in de namiddag.

 
Hoe deze muzische workshops er gaan uitzien, dat kan jij als vrijwilliger nog beslissen. Het project is verbonden aan Stad Leuven, waardoor we toegang krijgen tot enkele unieke locaties (zie je ons al staan op het podium van de Stadschouwburg of op het dak van Museum M?). 
 
We gaan aan de slag op 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23 en 25 augustus (slotdag op locatie ARKTOS). Je hoeft natuurlijk niet elke dag beschikbaar te zijn: of je nu een dag of een week komt helpen, kan allemaal. Als vrijwilliger is er zelf de mogelijkheid om te overnachten.

 
Prikkelt dit jouw interesse? Wil je wat extra info? Contacteer Flore (Flore@jongehelden.be, +32 487 48 28 11). Je moet je zeker niet direct volledig engageren, kom gerust eens horen en dan bekijken we het samen. :)

 

Wij zijn alvast erg enthousiast!