Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Destelheide - Dworp

Adres: 
Adres
Destelheidestraat 66
1653 Dworp

Website
www.destelheide.be

 

In een landelijke omgeving, midden in bossen en natuur bevindt zich het vormingscentrum Destelheide. Rond het vormingscentrum kunnen we ons uitleven. We kunnen beschikken over verschillende sportterreinen. Ook binnen vinden we een stimulerende en creatieve omgeving. Het centrum is goed uitgerust om met verschillende leeftijdsgenoten een aangename cursus of kamp te beleven. We beschikken over enkele werkruimtes waar we ons muzisch volledig kunnen uitleven en waarin we onszelf en de groep tot het uiterste kunnen laten gaan. Er is een echte danszaal en muziekruimte. De kookploeg van het vormingscentrum zorgt voor heerlijke maaltijden. Net een restaurant waar je met je eigen dienblad moet aanschuiven. Nadat ze je bediend hebben kan je met je groep plaats nemen in de grote refter met het heerlijke terras. De douches zullen na een natuurspel, werken met verf, klei, schmink, … of een avontuur in de bossen, goed van pas komen. De lichte kamers voor kleine groepjes (tot 6 personen) beschikken over hun eigen sanitair.

Ontdek zelf de geweldige kwaliteiten van dit verblijf in hun splinternieuwe online brochure.

Hoe er te geraken?

Met het openbaar vervoer:

Spoor met de trein via Brussel naar Halle. Neem in Halle buslijn 153 of 155 richting Drogenbos. Stap af op de grens Alsemberg-Dworp, halte 'Destelheide'. Deze ligt tussen 'Dworp sportschuur' en 'Alsemberg Winderickx'. Van daar is het nog 5 minuten stappen (bergop). Je volgt gewoon de pijltjes Destelheide. 

Met de wagen:

Neem de autosnelweg die het dichtst bij jou ligt richting ring rond Brussel. Op de ring volg je E19 Charleroi – Bergen. Tot aan afrit 20 Huizingen. Boven aan de afrit rij je links richting Dworp. Je rijdt het dorp van Dworp door. Juist voor een brug heb je een schuine weg naar rechts, dat is een smal straatje richting “Destelheide”. Volg vanaf hier de pijlen naar Destelheide en je komt aan het vormingscentrum.

Website: 
www.destelheide.be