Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Natuurbeschermers (i.s.m. WWF-Rangerclub)

 
Natuurliefhebbers, opgelet! Weet jij waarom de bijen zo belangrijk zijn en we ons gras in de tuin best laten groeien? Samen met de WWF-Rangerclub leren we hoe we zorg kunnen dragen voor onze natuur. Van het kleinste insect tot de grootste boom, als echte natuurbeschermers strijden we voor alles. 
 

Nieuw! Vroegboekkorting tot eind januari.
Krijg 5 euro korting als je je inschrijft in de maand januari, op alle kampen en speelweken van Jonge Helden. Gebruik hier voor de code ‘VROEGEHELD24’ tijdens de inschrijving.
Deze korting krijg je boven op de getrouwheidskorting.

  • Vaste activiteit van 9 uur tot 16 uur. Opvang met activiteit vanaf 8 uur tot en met 18 uur.
  • Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.
  • Je brengt zelf een lunchpakket en halfelfje mee. Een vieruurtje voorzien wij en water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal dat mee vorm krijgt door vrijwilligers en deelnemers.

Er wordt een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, aangepast aan de leeftijd. Al onze vrijwilligers dragen de missie en visie van Jonge Helden uit en hebben een officiële cursus (hoofd)animator in het jeugdwerk gevolgd. Deze cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid.

Heeft jouw kind een zorgnood of aandachtspunt? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving en aan te vullen op het profiel van het kind. Ook als je dit vorig jaar al doorgaf, vragen we dit opnieuw door te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Jonge Helden biedt verschillende kortingen en prijzen aan. Meer informatie hierover lees je in onze algemene voorwaarden.

Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen? Laat dit dan weten bij de inschrijving (vinkje sociaal tarief) zo kunnen we samen kijken wat mogelijk is. We werken hiervoor onder andere samen met Iedereen Verdient Vakantie. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Vanaf donderdag 4 januari 20u kan je je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden. 

Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting 10%. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners, dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Illustratie door Tom Lecluyse.

 

Thema
Natuurbeschermers (i.s.m. WWF-Rangerclub)
Geboortejaar
2012 tem 2017
Datum
22/07 tot 26/07/2024
Maximumprijs
€ 115.00
Locatie
Basisschool De Groene Parel - Sint-Pieters-Leeuw
Kenmerken
Spel, Vlaams-Brabant, Muzisch, Inclusief, Zonder overnachting, Met extra gastmedewerking
Meer info?
Inschrijven