Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vergoedingen

Vergoedingen

Jonge Helden denk na over de vrijwilligersvergoedingen.


Op zondag 15/11 organiseerden we 'Vrijwilliger is koningsdag', waar we samen met jullie de vergoedingen eens onder de loep namen. Hieruit kwamen enkele heel interessante inzichten, die we graag met zoveel mogelijk vrijwilligers willen aftoetsen.
Voor we aan jullie enkele vraagstukken voorschotelen, is het belangrijk om het filmpje te bekijken en de tekst er onder door te nemen.


 

Onze voornaamste bedanking krijg je in de vorm van prikkels: inspiratie, kansen, coaching, tools, een veilige thuishaven ... We willen hier nog steeds extra op inzetten en ervoor zorgen dat dit voor elke vrijwilliger een absolute meerwaarde is.
De vergoeding die bij een initiatief komt kijken is niet meteen een token van onze appreciatie, maar om tegemoet te komen aan eventuele extra kosten en extra tijdsinvestering. We willen hier ook maximaal op inzetten, maar zie dit niet als 'wat je van Jonge Helden krijgt'.

We willen ook meegeven dat we geen één op 1 beloftes maken en dit formulier ook niet letterlijk gaan interpreteren zonder te luisteren naar jou. We proberen voornamelijk een beeld te vormen van jullie visie om daaruit een groeipad uit te stippelen. Probeer bij het invullen van deze vragenlijst te denken vanuit alle Jonge Helden en niet alleen vanuit jezelf. We willen dat dit gedragen kan worden door iedereen en ook over tien jaar. Je mag alle vragen invullen, maar je mag ook zeker vragen skippen. we raden je zelfs aan om je te beperken tot het beantwoorden van de vragen waarbij je het gevoel hebt voldoende inzicht en ervaring te hebben. Op basis van jullie antwoorden gaan we een goede afweging maken waarbij we jullie op de eerste plaats zetten en aan niemand tekort willen komen.

Zo, nu heb je al een beter beeld van wat we willen aanpakken. Alvast bedankt voor het invullen van onze vragenlijst!

Naar de vragenlijst.