Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Wist je dat onze wereldbol al 4,6 miljard jaar ronddraait? Dringend tijd om deze wondermooie wereld te ontdekken! Ga mee met ons op reis rond de wereld, van het koude noorden helemaal tot in het warme zuiden. Zet je schrap voor een geweldig avontuur en geef je ogen de kost. We omarmen de schatten die de Aarde ons te bieden heeft en keren pas terug als we alles hebben gezien.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur: 

  • Vaste activiteit van 9 uur tot 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht vanaf 8 uur tot en met 18 uur. 
  • Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. 
  • Je brengt zelf een lunchpakket en halfelfje mee. Een vieruurtje voorzien wij en water zal de hele dag beschikbaar zijn. 

Op 21 juli (Nationale feestdag) gaat deze Jonge Helden-speelweek gewoon door. Het Jonge Helden-kantoor zelf is beperkt bereikbaar. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Dit team neemt jouw kind mee in een thema, in een verhaal, dat zijn kleur en richting krijgt dankzij de interactie tussen de animatoren en de deelnemers. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes deelnemers. Al onze begeleiders dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Op elk initiatief is ook een gediplomeerd hoofdanimator aanwezig, die ondersteund wordt door een beroepskracht.
 

Heeft jouw kind een zorgnood of aandachtspunt? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving of aan te vullen op het profiel van het kind. Ook als je dit vorig jaar reeds doorgaf, vragen we hiernaar te verwijzen bij de inschrijving. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Jonge Helden biedt verschillende kortingen en prijzen aan. Meer informatie hierover lees je in onze algemene voorwaarden 
Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen? Laat dit dan weten bij de inschrijving (vinkje sociaal tarief) zo kunnen we samen kijken wat mogelijk is. We werken hiervoor onder andere samen met Iedereen Verdient Vakantie. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Vanaf donderdag 12 januari om 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden. Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners,  dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.

 

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Illustratie door www.avdj-graphics.be

Thema
Reis rond de Wereld
Geboortejaar
2013 tem 2016
Datum
17/07 tot 21/07/2023
Maximumprijs
€ 100.00
Locatie
Basisschool De Groene Parel - Sint-Pieters-Leeuw
Kenmerken
Spel, Vlaams-Brabant, Inclusief, Zonder overnachting, Met extra gastmedewerking
Meer info?