Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elementaris 2 (i.s.m Ingegno, SPARK, STEM academie)

 

Een week lang laten we ons letterlijk onderdompelen in science stuff. We gebruiken de natuur als inspiratiebron voor onze coole uitvindingen en materialen. In samenwerking met Ingegno en SPARK leren we morse via onze selfmade seinlamp, creëren varende bootjes en maken onze eigen rijdende strandrover.

In dit kamp combineren we natuur (strand, zee, duinen…) met STEM (experimenteren, wetenschappelijke proefjes, creaties met oa lasercutter…) op een creatieve manier.

Kom de STEAM bij ons afblazen!

Op 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) gaat dit Jonge Helden-kamp gewoon door. Het Jonge Helden-kantoor zelf is beperkt bereikbaar. 

Alle Jonge Helden-kampen worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Kampen bij Jonge Helden hebben vaak nog iets extra. Onze themakampen worden vaak naast het team ondersteund door een gespecialiseerde gastdocent of gebeuren in samenwerking met een gespecialiseerde organisatie.

Dit is een inclusief kamp. Meer informatie hierover lees je hieronder.*

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door de lokale keuken. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën)? Laat dit altijd op voorhand weten, via je profiel bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Vervoer van en aar het kamp? Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Aangezien dit kamp in Cadzand plaatsvindt, bekijken we de mogelijkheid om samen te rijden. Indien je hier gebruik van wil maken, vragen we dit aan te duiden tijdens de inschrijving. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om jouw kind zelf naar de kampplaats te brengen. Op alle kampen wordt er een tof onthaal voorzien, waarbij kinderen kennis maken met elkaar, de animatoren en het verblijf. We starten maandag 14 augustus om 14u en eindigen zondag 20 augustus om 15u.

*Heeft jouw kind een zorgnood of aandachtspunt? Dan vragen wij dit aan te geven bij de inschrijving of aan te vullen op het profiel van het kind. Ook als je dit vorig jaar reeds doorgaf, vragen we hiernaar te verwijzen bij de inschrijving. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen. OPGELET! SINDS 18/1 ZIJN DE PLAATSEN VOOR KINDEREN MET EEN ZORGNOOD OP DIT INITIATIEF VOLZET

Jonge Helden biedt verschillende kortingen en prijzen aan. Meer informatie hierover lees je in onze algemene voorwaarden.  
Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen? Laat dit dan weten bij de inschrijving (vinkje sociaal tarief) zo kunnen we samen kijken wat mogelijk is. We werken hiervoor onder andere samen met Iedereen Verdient Vakantie. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Vanaf donderdag 12 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden.  Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners,  dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Illustratie door www.avdj-graphics.be

  

Thema
Elementaris 2 (i.s.m Ingegno, SPARK, STEM academie)
Geboortejaar
2011 tem 2012
Datum
14/08 tot 20/08/2023
Maximumprijs
€ 290.00
Locatie
Cadzandië (Nederland)
Kenmerken
Spel, Inclusief, Met overnachting, Met extra gastmedewerking
Meer info?