Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Wanneer de zomer op z'n einde loopt en de kinderen naar school zijn... Dan is het tijd voor de volwassenen om zelf te spelen! Het laatste Jonge Heldenkamp van het jaar: Een ervaring vol fantasie, uitdaging en next-level spelplezier. Maar wat dit kamp precies inhoudt, dat blijft voorlopig een topgeheim...   

Alle Jonge Helden-kampen worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Kampen bij Jonge Helden hebben vaak nog iets extra. Onze themakampen worden vaak naast het team ondersteund door een gespecialiseerde gastdocent of gebeuren in samenwerking met een gespecialiseerde organisatie.

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën)? Laat dit altijd op voorhand weten, via je profiel bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Het is daarom onmogelijk om een busdienst in te leggen. We vragen om zelf tot aan het vakantiehuis te brengen. Bekijk ook zeker de mogelijkheid om het 18+ kamp met het openbaar vervoer te bereiken. 

Heb jij baat bij wat extra ondersteuninging? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk mensen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jou op, om te bekijken of en hoe we jou tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Jonge Helden biedt verschillende kortingen en prijzen aan. Meer informatie hierover lees je in onze algemene voorwaarden.  
Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen? Laat dit dan weten bij de inschrijving (vinkje sociaal tarief) zo kunnen we samen kijken wat mogelijk is. We werken hiervoor onder andere samen met Iedereen Verdient Vakantie. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Vanaf 12 januari 20u kan je inschrijven voor dit initiatief. Vergeet na de inschrijvingen niet alle informatie over de gezinsleden aan te vullen of te controleren. Meer info over het verloop van een inschrijving, kan je hier terugvinden.  Als je vorig jaar meeging met Jonge Helden, heb je recht op getrouwheidskorting. Ben je (ouder van) een lid of leiding van één van onze aangesloten initiatieven of partners,  dan heb je ook recht op 10% korting. Jouw organisatie of partner heeft hier een kortingscode voor ontvangen. Kortingen worden automatisch toegepast en zijn niet cumuleerbaar.

 

Thema
18+ kamp
Geboortejaar
1985 tem 2005
Datum
03/09 tot 09/09/2023
Maximumprijs
€ 210.00
Kenmerken
Spel, Inclusief, Met overnachting
Meer info?
Inschrijven