Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorming

Opmerking: Wegens grote drukte op de vormingsdienst kunnen we momenteel niet garanderen dat jouw vormingsaanvraag zal goedgekeurd worden.


Jonge Helden biedt vorming op maat aan. Met de vormingen in ons aanbod verspreiden we ons creatieve virus en laten we jeugdwerk kriebelen. Onze inspirerende sessies boordevol handige tools worden ter plaatse bij jullie gebracht door onze ervaren begeleiders.

Zoek je een vorming rond inclusie op het speelplein, muzisch koken op kamp of een speelse teambuilding voor je bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres!

Ons aanbod omvat sessies rond spel, begeleidershouding, groepsdynamica en muzisch jeugdwerk. Je kan op deze vier thema’s filteren als je hieronder door ons aanbod snuistert.

Er is ook een filter “voor gevorderden”. Deze vormingen (aangeduid met paarse blokjes) hebben als doelpubliek vooral hoofdanimatoren en instructeurs in het jeugdwerk, of animatoren met minstens twee jaar ervaring. Deze vormingen lenen zich niet voor een groep beginnende jeugdwerkers, maar al onze andere vormingen kunnen aangepast worden aan het niveau van een ervaren groep.

Al onze vormingen duren 2u30min. Heb je minder tijd, dan proberen we de vorming aan te passen. Zoek je een volle dag vorming, dan bieden we combinaties van verschillende vormingen aan.
Een vorming is standaard bedoeld voor 10-25 deelnemers, tenzij anders vermeld bij de sessie, en wordt gegeven door 2 instructeurs. Bij minder of meer deelnemers passen we het aantal instructeurs en de prijs aan.
We werken voor onze vormingen met verschillende prijzen, telkens exclusief vervoerskosten. Prijs is op aanvraag.
Wij bieden ook online vormingen voor jeugdwerkers. Deze vormingen zitten boordevol tools en inspiratie om online jeugdwerk te organiseren in deze coronatijden, maar ook om je offline jeugdwerkactiviteiten te versterken. Onze vormingen zijn geen passieve webinars maar heel participatief, daarom houden we de groepen klein (5-10 personen). Alle online vormingen duren 2u30min.

Via dit aanvraagformulier kan u een vorming aanvragen voor uw organisatie. Deze aanvraag is geen rechtstreekse reservatie en biedt dus geen garantie dat de vorming kan doorgaan. Wanneer u een aanvraag indient nemen wij contact met u op om te peilen naar uw verwachtingen. Daarna gaan we in sneltempo op zoek naar een instructeur om de vorming te geven. Als die gevonden is, kunnen we de vorming voor u vastleggen en brengen we u in contact met de instructeur.

Nog vragen over onze vormingen? Of ben je op zoek naar een specifieke vorming die je niet terugvindt in ons aanbod? Neem contact op met Bert@jongehelden.be