Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klaar om jouw passie voor jeugdwerk door te geven aan de volgende generatie en jezelf nog verder uit te dagen? Dan is deze cursus instructeur net wat je zoekt! Als instructeur leid je animatoren op. Dit vraagt een heleboel nieuwe kennis en vaardigheden zoals het opbouwen van een sessie, leren coachen, werken aan présence... En Jonge Helden zou Jonge Helden niet zijn als we niet ook je muzische vaardigheden nog aanscherpten. We verwachten dat je interesse hebt in minstens één muzisch domein (beeld, drama, muziek of beweging). 

Na deze week kan je als stagiair instructeur in het werkveld stappen, bij Jonge Helden of daarbuiten. Na een geslaagde stage krijg je het officieel attest instructeur in het jeugdwerk dat wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en waarmee je in elke jeugdwerkorganisatie aan de slag kan! Vergeet je alvast niet te registreren op kavo.vlaanderen.be.

 

Voor wie?
Iedereen die bij aanvang van de cursus 17 jaar is en het attest “animator in het jeugdwerk” bezit (of 100u ervaring in het jeugdwerk kan aantonen).

Prijs?

De basisprijs voor deze cursus is €250.

Jonge Helden biedt 10% korting voor trouwe klanten, partnerorganisaties en bij meerdere inschrijvingen binnen hetzelfde gezin.

Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen, duidt dit dan aan bij je inschrijving.  Dan bekijken we samen wat mogelijk is, indien je sociaal tarief aanvraagt via Iedereen Verdient Vakantie kost de cursus €75.

Meer info over de tarieven staat in de algemene voorwaarden.

Na de cursus krijgt iedereen een attest van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs kan terugkrijgen via je gemeente en/of mutualiteit.


Wat krijg je?

  • 6 dagen/5 nachten full pension verblijf
  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Interessante cursusmaterialen en een leuk aandenken

 

Thema
Cursus Instructeur
Geboortejaar
1970 tem 2006
Datum
//
Maximumprijs
€ 250.00
Kenmerken
Instructeurcursus
Meer info?