Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Volg dan een cursus hoofdanimator! Tijdens deze week leer je jezelf te verbeteren op vlak van expressie, spel, animeren en begeleiden. Je oefent op het coachen van een team, het begeleiden van een stagiair, het organiseren van een vergadering en nog veel meer.

Na deze week kan je als stagiair hoofdanimator in het werkveld stappen, bij Jonge Helden of daarbuiten. Na een geslaagde stage krijg je het officieel attest hoofdanimator in het jeugdwerk dat wordt uitgereikt door de Vlaamse overheid en waarmee je in elke jeugdwerkorganisatie aan de slag kan! Vergeet je alvast niet te registreren op kavo.vlaanderen.be.
Voel je je nog niet helemaal klaar voor de stage? Geen probleem. Na de cursus heb je 3 jaar de tijd om je traject af te ronden. Ook als animator haal je veel uit een cursus hoofdanimator.


Voor wie?
Iedereen die bij aanvang van de cursus 16 jaar is en het attest “animator in het jeugdwerk” bezit (of 100u ervaring in het jeugdwerk kan aantonen).

Prijs?

De basisprijs voor deze cursus is €250.

Jonge Helden biedt 10% korting voor trouwe klanten, partnerorganisaties en bij meerdere inschrijvingen binnen hetzelfde gezin.

Heb je moeilijkheden om de deelnameprijs te betalen, duidt dit dan aan bij je inschrijving.  Dan bekijken we samen wat mogelijk is, indien je sociaal tarief aanvraagt via Iedereen Verdient Vakantie kost de cursus €75.

Meer info over de tarieven staat in de algemene voorwaarden.

Na de cursus krijgt iedereen een attest van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs kan terugkrijgen via je gemeente en/of mutualiteit.


Wat krijg je?

  • 6 dagen/5 nachten full pension verblijf
  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Interessante cursusmaterialen en een leuk aandenken


Reserveren?

Hiernaast vind je een overzicht van onze komende hoofdanimatorcursussen waarvoor je meteen kan boeken.

 

Thema
Cursus Hoofdanimator
Geboortejaar
1980 tem 2007
Datum
//
Maximumprijs
€ 250.00
Kenmerken
Hoofdanimatorcursus
Meer info?