Een boer staat op wanneer de haan begint te kraaien. Beleef het échte leven op een échte boerderij. De diertjes wachten vol ongeduld op jou en onze boer kan wel wat hulp gebruiken … Vijf dagen lang spelen op en rond de kinderboerderij, dat wordt vast een bonte beestenboel.

Deze paasvakantie zal Hoeve van Clé in Marke door een bende jonge helden op zijn kop worden gezet. Gedurende vijf dagen leert je kind het leven op de boerderij op een speelse en creatieve manier kennen. Geen drukte, geen lawaai; alleen geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. In de prachtige verblijfshoeve, op 500 meter van de kinderboerderij, slapen de kinderen in gezellige kamers en dromen ze van de leuke activiteiten.

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een elfuurtje, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën), laat dit altijd op voorhand weten, als opmerking bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Het is daarom onmogelijk om een busdienst in te leggen. We vragen aan de ouders om hun kinderen tot aan het vakantiehuis te brengen. Op alle kampen wordt er een tof onthaal voorzien, waarbij kinderen en ouders kennis maken met elkaar, de animatoren en het verblijf. 

Alle Jonge Helden-kampen en -speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een zeer hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. 

Neem zeker een kijkje in het fotoalbum van de hoevevakantie van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-kamp en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Hoevevakantie
Geboortejaar
2006 tem 2010
Datum
02/04 tot 07/04/2017
Maximumprijs
€ 160.00
Locatie
Kinderboerderij Van Clé - Marke
Kenmerken
West-Vlaanderen, Vol pension, Tussendoortjes, Prijsbreker
Meer info?