In deze wereld leven alleen maar joekels van giganten en kleine, listige lilliputters die zich verschuilen in donkere grotten. Twee tegengestelden die het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden. De giganten verlaten hun woonplaats tussen de wilde bergen om voor eens en altijd af te rekenen met de lilliputters. Wie zal het onderspit moeten delven? Aan wie zijn zijde wil je mee strijden? Maak je klaar voor een epische titanenstrijd. Dit wil je voor geen geld ter wereld missen. 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje. Wij zorgen voor een lekker vieruurtje voor iedereen en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 22 januari, 18u30. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweken in Brecht van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
XS VERSUS XXL
Geboortejaar
2006 tem 2011
Datum
06/08 tot 10/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?