Miljoenen spinnen die uit de lucht vallen in Australië, metersdiepe ijskraters in Siberië, het noorderlicht of een orkaan … de natuur is fenomenaal. Ga op onderzoek uit, ontdek de wondere wijde wereld in Brecht. Misschien kunnen we de natuur wel nabootsen, of een handje helpen? Creëren we zelf een regenboog door licht te breken? Maken we samen een vulkaan en brengen we die tot uitbarsten? Of komt er een tsunami aan, en slaan we samen op de vlucht? 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

eze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker en gezond vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 23 januari, 18u30.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van een ridderspeelweek in Brecht of van De vier seizoenenspeelweek van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Windkr8
Geboortejaar
2005 tem 2010
Datum
07/08 tot 11/08/2017
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?