Rood, geel, blauw, groen, oranje, roze, wit en zwart: als wij klaar zijn met schilderen, zijn we zelf bijna een kunstwerk! Is dat bij jou ook zo? Kom dan deze week samen met ons alles bekladden met verf. En verven doen we niet per se met een penseel: onze vingers, handen, voeten, neuzen en oren zijn net zo goed. We verven ook niet altijd op een stuk papier of doek: de vloer, de muren, ramen, borden en bestek, niets is veilig als je ons verf geeft! Hoe dan ook: op het einde van de week ga je naar huis met je eigen kunstcollectie!

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van speelweken in Duffel van vorig jaar
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Verf je uit!
Geboortejaar
2006 tem 2011
Datum
20/08 tot 24/08/2018
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Kiliaan - Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Volzet