Wanneer je een boek leest, kom je binnen in een andere wereld. Er leven prinsen en prinsessen, dieren die kunnen praten, mensen die kunnen toveren en wezens waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Er zijn kastelen, doolhoven en betoverde bossen. Er hangt magie in de lucht en er schuilen duistere krachten in de schaduwen. De verteller heeft alles in de hand. Stap mee in deze wereld en wordt bevriend met je favoriete personages. Wandel door het bos van Roodkapje, ga naar de school van Harry Potter of zweef door de lucht naast Peter Pan. Of schrijf jij liever je eigen verhaal?  

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van onze speelweek in Riemst van vorig jaar. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
TimBOEKtoe
Geboortejaar
2008 tem 2011
Datum
27/08 tot 30/08/2018
Maximumprijs
€ 68.00
Locatie
Kinderopvang Ukkepuk - Herderen (Riemst)
Kenmerken
Limburg, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Volzet