Piraten overvallen geen schepen, ze enteren die! Een sloep is geen boot en een bus geen kanon. Leer praten als een zeerover en varen als een boekanier. Als kapers gaan we op avontuur, op zoek naar de galjoenen met de grootste buit of de mooiste vlag. Hijs de zeilen, trek aan de riemen, sabels paraat! 

Voor alle piraten geboren tussen 31-08-2005 en 1-09-2011.

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweken verlopen via de gemeentelijke diensten van Sint-Pieters-Leeuw. Dit kan vanaf maandag 2 januari, 9u.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 lkinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de piraten en zeemeerminnen van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Sabels & Galjoenen
Geboortejaar
2005 tem 2011
Datum
14/08 tot 18/08/2017
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vlaams Trefpunt Laekelinde - Sint Pieters Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?