Piraten overvallen geen schepen, ze enteren die! Een sloep is geen boot en een bus geen kanon. Leer praten als een zeerover en varen als een boekanier. Als kapers gaan we op avontuur, op zoek naar de galjoenen met de grootste buit of de mooiste vlag. Hijs de zeilen, trek aan de riemen, sabels paraat! 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Op woensdag 5 juli gaan de kinderen op piratenavontuur naar de Lilse Bergen.
Een bus pikt hen op school op en brengt hen ‘s avonds ook weer terug. Om nog langer te genieten van deze dag, zullen de kinderen pas om 17 uur terug op school zijn. Deze dag kunnen ze dus tussen 17 en 18 uur opgehaald worden.
Het wordt een avontuurlijke dag, dus graag reserve kledij voorzien.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker elfuurtje en vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de Piraten en Zeemeerminnen of de Poolreizigers vorig jaar in Duffel.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Sabels & Galjoenen
Geboortejaar
2005 tem 2010
Datum
03/07 tot 07/07/2017
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Basisschool De Meyl - Mijlstraat Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?