Je ogen zijn dicht, in je hoofd overloop je nog een laatste keer alle woorden en bewegingen … je concentratie is op en top. Je voelt de spanning en je hoort het geroezemoes van het publiek van achter het rode, dikke gordijn. En dan begint het! De lichten in de zaal gaan uit, het gefluister en gelach verstomt. Het gordijn gaat open en je stapt vastberaden het podium op, de spotlight in. Laat het podiumbeest in jou helemaal los deze week; wij geven jou een podium en een spotlight en jij mag jouw ding doen. Op ons podium mag je zingen en dansen, mopjes vertellen, verhalen verzinnen of gewoon gek doen. Zelf je veters strikken, het kan en mag allemaal!

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje en vieruurtje. Wij zorgen er voor dat water de hele dag beschikbaar is. 

Opgepast, de inschrijvinge voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Je kan er inschrijven vanaf maandag 2 januari. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweken van vorig jaar in Sint-Pieters-Leeuw. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Licht uit, spot aan
Geboortejaar
2006 tem 2011
Datum
30/07 tot 03/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vlaams Trefpunt Laekelinde - Sint Pieters Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?