Is jouw kamer ook altijd een rommeltje? Perfect! Creativiteit en orde, dat gaat toch niet samen. Deze week maken wij kunst en daarbij blijven we niet proper. We duiken erin met verf en penseel, of misschien laten we dat penseel weg en gebruiken we onze vingers. Van klei rond onze armen tot krijt tussen onze tenen. Het kan allemaal, niks is teveel. We starten met veel en uiteindelijk wordt het een geheel. 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker en gezond vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 23 januari, 18u30.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van een speelweek in Brecht van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Kunstenzootje
Geboortejaar
2005 tem 2010
Datum
31/07 tot 04/08/2017
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?