Kleuterspeelweek: Vergrootneuzen & speurglazen

 

Er is iets niet pluis in de stad! Normaal gezien is het er groot, druk en gezellig maar nu is alles dicht. Er zitten geen mensen in de restaurants en de kerken luidden hun klokken niet. Wat is hier gebeurd? Zet je speurneus maar op!  Welke mensen passen niet in het rijtje? Wie is verdacht? Als echt spionnen verstoppen we ons achter alle hoeken om alles zo goed mogelijk in het oog te houden. Het is onze taak om te ontdekken wat er mis is. Meer zelfs, we zullen het moeten oplossen en de stad van vroeger terug brengen.

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje. Wij zorgen voor een lekker vieruurtje voor iedereen en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 22 januari, 18u30. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweek van vorig jaar in Brecht. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Vergrootneuzen & speurglazen
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
30/07 tot 03/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?