Kleuterspeelweek: Verdwalen in verhalen

 

Blader jij ook zo graag in boeken? Dikke grote boeken of liever een kleintje of misschien wel eentje vol met kleurrijke plaatjes. Zou het niet fantastisch zijn als je in een boek kon stappen. Dat je terecht komt in een wereld vol prinsen en prinsessen, een wereld waar dieren kunnen praten, waar mensen wonen die toveren en wezens waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. En dat er kastelen, doolhoven en betoverde bossen zijn. Laat ons dat gewoon doen! Niet meer twijfelen. Stap mee en wordt bevriend met Roodkapje, ga naar de school van Harry Potter en zweef door de lucht naast Peter Pan. 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van onze speelweek in Riemst van vorig jaar. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Verdwalen in verhalen
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
27/08 tot 30/08/2018
Maximumprijs
€ 68.00
Locatie
Kinderopvang Ukkepuk - Herderen (Riemst)
Kenmerken
Limburg, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Volzet