Kleuterspeelweek: Smosserdesmos

 

Kennen jullie Smosserdesmos? Dat is onze favoriete kabouter! De hele dag lang maakt hij gekke tekeningen met spetters verf of klieders modder. Hij ontwerpt de gekste hoeden, uit papier of uit spaghetti. Het zand uit de zandbak geeft hij alle kleuren van de regenboog, uit spuitjes vliegt de inkt op zijn zelfgemaakte standbeeld. Doe je verfschort maar goed aan, want deze week doen wij met hem mee!

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 7.45 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 17.15 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via Stad Roeselare en gaan open vanaf 21 januari, 9u. Snel zijn is hier de boodschap!

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van een kleuterspeelweek in Sint-Katelijne-Waver van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Kleuterspeelweek: Smosserdesmos
Geboortejaar
2011 tem 2013
Datum
07/08 tot 11/08/2017
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Nieuwe Deure - Roeselare
Kenmerken
West-Vlaanderen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?