Stil zitten is saai! Rond springen, huppelen, lopen, dansen, stuiteren, koprollen, rennen en hinkelen is veel leuker. Alles is goed zolang we maar mogen bewegen. Op je eentje, met z'n twee of in een hele groep. Op het toilet, op een podium, in de tuin, op de speelplaats, in de klas, in de turnzaal of op een voetbalveld. Met je handen, je voeten, je hoofd, je poep of je kleine teen. Bewegen kan op heel veel manieren en heel veel plaatsen. Kom jij ook je gekste bewegingen tonen? 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 7u45 's morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 17u30. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje en vieruurtje. Water, daar zorgen wij voor.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de Stad Roeselare en gaan open vanaf 20 januari, 9u. Snel zijn is hier de boodschap! 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweek in Roeselare van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Rollebollen
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
06/08 tot 10/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Nieuwe Deure - Roeselare
Kenmerken
West-Vlaanderen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?