Stil zitten is saai! Rond springen, huppelen, lopen, dansen, stuiteren, koprollen, rennen en hinkelen is veel leuker. Alles is goed zolang we maar mogen bewegen. Op je eentje, met z’n twee of in een hele groep. Op het toilet, op een podium, in de tuin, op de speelplaats, in de klas, in de turnzaal of op een voetbalveld. Met je handen, je voeten, je hoofd, je poep of je kleine teen. Bewegen kan op heel veel manieren en heel veel plaatsen. Kom jij ook je gekste bewegingen tonen? 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. 

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket en een elfuurtje mee. Wij zorgen dan weer voor een vieruurtje. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn. 

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 22 januari, 18u30. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraag per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kinderen. Als onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest 'animator in het jeugdwerk' uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten. 

Bekijk hier de foto's van één van onze andere speelweken van vorig jaar in Brecht. Lees ook de algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden

Thema
Kleuterspeelweek: Rollebollen
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
03/04 tot 06/04/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Sporthal De Ring - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?