Kleuterspeelweek: Robotvriendjes

 

Wie wil er nu niet zijn eigen robotje. Zo eentje uit Star Wars, of liever zoals Wall-E? Maar hoe beginnen we daar aan? Draden, ijzer, platen en knipperlichtjes! Of misschien liever eentje uit karton. Eentje die lijkt op een hond of op een dolfijn. Maar die moet dan wel waterdicht zijn! Samen met onze robotvriendjes beleven we de gekste avonturen. Als wij hen leren dansen als echte mensen, leren zij ons misschien wel ravotten als echte robotten. 

Vanaf het jaar dat je vier wordt, kan je met ons mee ravotten op onze speelweken. Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker elfuurtje en vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Kom al in de stemming met de foto's van ons Professor Bolleboos-kamp van vorig jaar. 

Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-kamp en de algemene voorwaarden.

Thema
Kleuterspeelweek: Robotvriendjes
Geboortejaar
2011 tem 2013
Datum
28/08 tot 30/08/2017
Maximumprijs
€ 50.00
Locatie
Kinderopvang Ukkepuk - Herderen (Riemst)
Kenmerken
Limburg, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?