Kleuterspeelweek: Ridders, Prinsessen & Draken

 

Wij zijn ridders. Ridders in harnassen. Ridders in harnassen met glimmende zwaarden. Ridders in harnassen met glimmende zwaarden die vuurspuwende draken verslaan. Of zijn we prinsessen, die de ridders verslaan met vuurspuwende hoeden? Geen alledaagse sprookjes voor ons vandaag! Wij kiezen voor de draak die ridders knuffelt als ze slapen. Wij kiezen voor de struikrover die schrik heeft van struiken. Kom jij mee in ons gekke kasteel?

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker elfuurtje en vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze vorige ridders, prinsessen en draken, of de dappere vikings van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

 

Thema
Kleuterspeelweek: Ridders, Prinsessen & Draken
Geboortejaar
2011 tem 2013
Datum
31/07 tot 04/08/2017
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
School Octopus Elzestraat - Sint-Katelijne-Waver
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?