Kleuterspeelweek: Reusachtige minimensjes

 

Stel je voor, alles is plots piepklein! Let op waar je je voeten zet want je kan zomaar een huis verpletteren. En jouw boterhammetje met choco is maar zo groot als je vingertopje. Je moet er wel twintig tegelijk eten om iets te proeven. Een olifant lijkt wel op een mier. We zijn plots zo groot geworden dat we bijna de maan en de sterren kunnen aanraken. Oh nee …. nu zijn we weer gekrompen. We passen in een muizenholletje en verstoppertje spelen is veel leuker want we passen overal in. En het leukste van allemaal: onze boterham met choco is nu twintig keer groot als wij zelf. Smullen maar!

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje en een tussendoortje. Wij zorgen er voor dat water de hele dag beschikbaar is. 

Opgepast, de inschrijving voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Je kan inschrijven vanaf maandag 2 januari. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kleuters Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweek in Sint-Pieters-Leeuw vorig jaar. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Reusachtige minimensjes
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
30/07 tot 03/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vlaams Trefpunt Laekelinde - Sint Pieters Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?