Kleuterspeelweek: Pirateneiland in zicht

 

Ahoi! Met de wind in de zeilen en een schatkaart in de hand gaan we op tocht. Op zoek naar goud, naar vrienden, naar andere piraten of zeemeerminnen? Deze week zijn jullie de piraten en zeemeerminnen en mogen jullie ons door wilde zeeën sturen. Laat je baard maar staan, blink je staart nog maar es op, zet een papegaai op je schouder of oefen je mooiste zeemeerminnenlied. Hup naar avontuur!

Voor alle zeebonken en meerminnen geboren tussen 31-08-2011 en 1-07-2013.

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeentelijke diensten van Sint-Pieters-Leeuw. Dit kan vanaf maandag 2 januari, 9u.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de piraten en zeemeerminnen van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Kleuterspeelweek: Pirateneiland in zicht
Geboortejaar
2011 tem 2013
Datum
14/08 tot 18/08/2017
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vlaams Trefpunt Laekelinde - Sint Pieters Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?