Zag je dat? Ik denk dat het een eenhoorn was! En daar! Een groep elfjes! En daar aan de magische rivier zitten drie konijnen een tasje thee te drinken. Boven je hoofd vliegen wezentjes met vier armen, vier benen en twee vleugels. Naast je voeten loopt een zwarte kat met drie staarten. En je bent het niet zeker, maar je denkt dat je daarnet iemand voorbij zag vliegen op een bezemsteel. Ben je klaar om deze magische wereld te ontdekken? Sommige wezens kunnen jouw vriendenjes worden, andere zijn gemeen en kan je maar beter niet tegen komen ... 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de speelweken in Sint-Katelijne-Waver van vorig jaar
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: FantasieRijk
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
09/07 tot 13/07/2018
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
G.L.O.C. - Sint-Katelijne-Waver
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Inschrijven