Kleuterspeelweek: Draken & Deugnieten

 

Draken zijn net als mensen: je hebt er grote, kleine, dikke, dunne, lieve en gemene. Ze kunnen ook nog eens alle mogelijke kleurtjes hebben. De lieve draken kunnen we temmen zodat we op hun rug over mooie landschappen kunnen vliegen. Maar voor de gemene draken moeten we opletten, want die durven al eens vuur spuwen. Of zouden ze gewoon hun eitjes aan het beschermen zijn? Alle drakentemmers zijn welkom op deze week vol vurige avonturen

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de speelweken in Duffel van vorig jaar
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Draken & Deugnieten
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
02/07 tot 06/07/2018
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Basisschool De Meyl - Mijlstraat Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Inschrijven