Olympos is een berg … ver, heel ver van hier. En hoog, heel hoog. Het topje ligt helemaal boven de wolken. Er wordt wel eens gefluisterd dat er rare wezens wonen op die berg. Wezens die misschien kunnen vliegen of op wolken kunnen wandelen. Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden nu? Is het daar altijd nacht? En kan het daar regenen? We moeten er natuurlijk eerst geraken. Een luchtballon, een raket, een grote vogel die ons brengt of heel veel ballonnen rond onze buik tot we gaan zweven, een toverspreuk, … Kortom, deze week zullen we helemaal in de wolken zijn. 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 7u45 ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 17u30. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Water, daar zorgen wij voor. 

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via Stad Roeselare en gaan open vanaf 20 januari, 9u. Snel zijn is hier de boodschap!

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van de speelweek in Roeselare van vorig jaar.  
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: In de wolken
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
16/07 tot 20/07/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
De Nieuwe Deure - Roeselare
Kenmerken
West-Vlaanderen, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?