Kleuterspeelweek: Allemaal beestjes.

 

Mensen zijn toch rare wezens! Ze hebben grote metalen kisten op wieltjes waarmee ze toch urenlang stilstaan, ze lopen overal op twee voeten rond, ze staan soms in de rij om naar het toilet te gaan … Wij dieren hebben het zoveel gemakkelijker. Kruip mee in onze huid en ontdek hoe fantastisch ons leven wel niet is! We bouwen samen een nest, gaan op jacht of slaan op de vlucht voor grotere dieren. Kom mee, want er valt nog zoveel te ontdekken over het dierenrijk! En wie weet maak jij wel nieuwe hoop vriendjes.

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn. Verder werken we deze week samen met Farm on Wheels, de eerste mobiele kinderboerderij in België. Sarah en Jef komen langs in een gezellige caravan vol leuke dieren en kamperen een half dagje bij ons! 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 6 kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze Beestenboel-speelweek van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 
Praktische Informatie: 
Thema
Kleuterspeelweek: Allemaal beestjes.
Geboortejaar
2012 tem 2014
Datum
30/07 tot 03/08/2018
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
School Octopus Elzestraat - Sint-Katelijne-Waver
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Met extra gastmedewerking, Prijsbreker, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Inschrijven