Het mysterie van Inspecteur Knut

 

Welkom in de verlaten stad. Alle deuren zijn op slot, alle rolluiken naar beneden, de straten zijn verlaten en veel gebouwen zijn niet meer dan ruïnes. Al jaren hangt er een groot mysterie over deze stad. Niemand is er in geslaagd om het op te lossen, maar samen gaan wij de uitdaging aan. We bouwen een spionnenbasis en gaan op zoek naar de geheime geschiedenis van deze stad. Deze missie is niet enkel top secret maar ook heel gevaarlijk. Dus wees op je hoede!

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje. Wij zorgen voor een lekker vieruurtje voor iedereen en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Brecht. Je kan er inschrijven vanaf maandag 22 januari, 18u30. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweek vorig jaar in Brecht. 
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Het mysterie van Inspecteur Knut
Geboortejaar
2006 tem 2011
Datum
30/07 tot 03/08/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem - Brecht
Kenmerken
Antwerpen, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?