Deze week nemen we je mee op sleeptouw tussen oude verborgen tempels, vervallen ruïnes en duistere doolhoven. Wie heeft deze tempel ooit gebouwd? En waarom? Zat er iemand opgesloten? En zie ik daar een troon? We zullen naar binnen moeten gaan om al die geheimen te ontrafelen. Durf jij het aan? Want opgelet, het wemelt er van verraderlijke valstrikken. Eén verkeerde beweging en je komt in het duistere doolhof terecht. Eentje waar je misschien niet alleen bent. Wie er ooit nog uit wil geraken zal een speurneus nodig hebben en op zoek moeten naar aanwijzingen.

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee inclusief een halfelfje en vieruurtje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is. 

Opgepast, de inschrijvingen voor deze speelweek verlopen via de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Je kan er inschrijven vanaf maandag 2 januari. 

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze speelweek van vorig jaar in Sint-Pieters-Leeuw
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Het duistere doolhof
Geboortejaar
2008 tem 2011
Datum
23/07 tot 27/07/2018
Maximumprijs
€ 0.00
Locatie
Vlaams Trefpunt Laekelinde - Sint Pieters Leeuw
Kenmerken
Vlaams-Brabant, Inschrijven via de gemeente, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?