Voel je die warmte? We naderen het drakennest. Deze draak is extreem gevaarlijk, niet alleen heeft ze een puntige staart, scherpe klauwen en kan ze vuurspuwen tot wel 10 meter ver; ze heeft ook nog eens drakenjongen die ze wil beschermen. En een moeder die haar jongen beschermt, kent geen genade. Maar wij als echte drakenjagers hebben een heuse training achter de rug: we weten hoe we een draak kunnen bevechten. We maken een hittebestendige strijdoutfit. We hebben ons zwaard in de hand. Kan jij de uitdaging aan om een draak te temmen? Alle drakentemmers zijn welkom op deze week vol vurige avonturen.  

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken. Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zeven kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van speelweken in Duffel van vorig jaar
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

Praktische Informatie: 
Thema
Drakentemmers
Geboortejaar
2006 tem 2011
Datum
02/07 tot 06/07/2018
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Basisschool De Meyl - Mijlstraat Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?
Volzet