Als echte archeologen duiken we met ons hoofd eerst de opgravingen in. We onderzoeken eeuwenoude steden en ontrafelen stokstijve mummies. Heel voorzichtig graven we vingerkootjes van dino’s op en gipsen we ze in om te onderzoeken in ons labo. Maar pas op! Oude ruïnes zitten vol vallen en vervloekingen. Om van de spinnen, slangen en ander gevaarlijk ongedierte nog maar te zwijgen. Overleef jij het ‘saaie’ bestaan van een archeoloog?

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op onze speelweken! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker elfuurtje en vieruurtje voor iedereen. Ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per 7 kinderen. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk hier de foto's van onze Robin Hoed-trawanten, of één van onze andere Jonge Helden-speelweken vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

 

Thema
De Tombe van Koning Tuttuth
Geboortejaar
2005 tem 2010
Datum
21/08 tot 25/08/2017
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Kiliaan - Duffel
Kenmerken
Antwerpen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?