Ga op tocht met je fantasie. Begeef je naar de meest magische plekken die je kan bedenken. Kronkelende paden, mysterieuze tunnels zonder einde, hangbruggen over ravijnen vol springende stenen. Open poorten naar betoverde bossen, met centaurs, nimfen en elfen. Neem je vriendjes stevig bij de hand en beleef samen de meeste wonderlijke avonturen. 

Een fantastisch Jonge Helden-avontuur beleven, zonder overnachting? Dat kan op deze speelweek die we organiseren in samenwerking met Jeugdatelier Krejo! Vijf dagen lang spelen en genieten, maar elke avond gezellig thuis gaan slapen. Elke speeldag begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker elfuurtje en vieruurtje voor iedereen. Water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een hoge begeleidingsgraad per speelweek voorzien, gemiddeld één begeleider per zes kleuters. Al onze begeleiders werken graag met kinderen en dragen de missie en visie van Jonge Helden en Jeugdatelier Krejo uit. Ze volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (of doen hun stage). Op elk initiatief is ook een hoofdanimator aanwezig die verdere officiële vorming heeft genoten.

Bekijk de foto's van speelweken in Gentbrugge van vorige jaren.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-speelweek en de algemene voorwaarden.

In samenwerking met jeugdaterlier Krejo

 

Thema
De magische reis
Geboortejaar
2005 tem 2010
Datum
21/08 tot 25/08/2017
Maximumprijs
€ 85.00
Locatie
Jeugdatelier Krejo - Gentbrugge
Kenmerken
Oost-Vlaanderen, Tussendoortjes, Breng zelf je boterhammen mee
Meer info?