Opgelet: Dit kamp is voor kinderen geboren tussen 2012 en 2001. Enkel voor de jongste groep (2012-2009) zijn momenteel nog enkele plaatsen vrij.

Zin in 6 spannende dagen én nachten, avontuur, fun en karrenvrachten plezier?
Ga dan mee naar Bel in Geel!
Je verblijft er in een mooie bosrijke omgeving.
De oudsten (vanaf het vierde leerjaar tot vierde middelbaar) kamperen in verschillende groepen in tenten, de kleinsten (van derde kleuterklas tot derde leerjaar) overnachten in een prachtig boshuis.
Je gaat op dagtocht naar een ‘verrassende bestemming’ om nooit te vergeten. Je maakt je eigen kampvuur en er wacht je een spannende nacht in het bos. Tussendoor is er nog tijd voor waterplezier, plezante bosspelen en avontuurlijke activiteiten. Iedere groep mag zelfs één activiteit volledig zelf invullen.
 
Kortom: fun en avontuur van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat!
 
Dit kamp wordt georganiseerd door Divoge, met ondersteuning van Jonge Helden. Inschrijven gebeurt via de inschrijvingspagina van Jonge Helden, voor meer informatie over het kamp kan je contact opnemen met Divoge (May Claes, may.claes@telenet.be - 0496 720545). 
 
Dit kamp kan je ook betalen met vrijetijdscheques van de gemeente Mol. Wens je hiervan gebruik te maken, vermeld dit dan bij de inschrijving in het opmerkingenveld en stuur een mailtje naar may.claes@telenet.be

De prijszetting voor dit kamp wordt bepaald door Divoge. Geen van de kortingsstructuren van Jonge Helden geldt op dit initiatief (vroegboekkorting, getrouwheidskorting, commerciële korting partners, ledenkorting...). Ook waardebonnen van Jonge Helden kunnen niet gebruikt worden voor dit initiatief.

Lees meer over hoe je moet inschrijven.

 

Thema
Kika-kamp
Geboortejaar
2001 tem 2011
Datum
14/08 tot 19/08/2017
Maximumprijs
€ 125.00
Locatie
Malpertuus - Geel
Kenmerken
Antwerpen, Vol pension, Tussendoortjes, Prijsbreker
Meer info?