Wakker worden met het gekraai van de haan en 's avonds met de kippen op stok: ontdek op deze week het leven op een échte boerderij. De boer heeft jouw hulp nodig en de dieren wachten vol ongeduld! Beleef het allemaal: verzorg en voeder de dieren, maak een tochtje op de pony, in de huifkar of met de tractor, bak zelf je brood, ... kortom vijf dagen lang spelen op en rond de kinderboerderij, dat wordt helemaal beestig!

Deze paasvakantie zal Kinderboerderij 't Herreke door een bende jonge helden op zijn kop worden gezet. Gedurende vijf dagen leert je kind het leven op de boerderij op een speelse en creatieve manier kennen. Geen drukte, geen lawaai; alleen geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. 

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën), laat dit altijd op voorhand weten, als opmerking bij de inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Op ieder Jonge Helden-kamp gaan kinderen en jongeren van over heel Vlaanderen mee. Het is daarom onmogelijk om een busdienst in te leggen. We vragen aan de ouders om hun kinderen tot aan het vakantiehuis te brengen. Op alle kampen wordt er een tof onthaal voorzien, waarbij kinderen en ouders kennis maken met elkaar, de animatoren en het verblijf. 

Alle Jonge Helden-kampen worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden. Er wordt altijd een zeer hoge begeleidingsgraad per kamp voorzien. Al onze begeleiders volgden minimaal een animatorcursus en zijn in het bezit van het officiële attest ‘animator in het jeugdwerk’ uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. 

Neem zeker een kijkje in het fotoalbum van de hoevevakantie van vorig jaar.
Lees ook onze algemene uitleg over de mogelijkheden en de meerwaarde van een Jonge Helden-kamp en de algemene voorwaarden.

 

Thema
Hoevevakantie
Geboortejaar
2007 tem 2011
Datum
02/04 tot 06/04/2018
Maximumprijs
€ 200.00
Locatie
Kinderboerderij 't Herreke
Kenmerken
West-Vlaanderen, Vol pension, Tussendoortjes, Met extra gastmedewerking
Meer info?