Vertelanimator: verdwalen in verhalen

 
Verdwalen in verhalen! Met dat gevoel duiken we in de kunst van het vertellen. Of dat nu voor het slapen gaan is, tijdens de afwas, op een kamp bij het kampvuur of op zolder! 

We werken rond verschillende vertelvormen (Kamishibai, poppenkast, Story Dice, voorlezen of vertellen .. ) en met verschillende verhalen (eeuwenoude en nagelnieuwe, boeken en verhalen.. )! Zo heb je na vandaag heel wat bagage om aan de slag te gaan met kinderen, jongeren, je lief en zelfs je (groot)ouders!

 
Als animator kan je dankbaar gebruik van maken van de technieken die je leert op deze cursus. Bij het uitleggen van jouw spelen tijdens kinderclubs en animaties, in je jeugdatelier, tijdens een vakantie of speelplein. Maar ook daarbuiten kan iedereen die met kinderen en verhalen wil bezig zijn hier zijn licht opsteken.
 

Voor wie?

Iedereen vanaf 15 jaar die graag wil leren geanimeerd te vertellen
 

Wat krijg je?

  • Begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs
  • Eén overheerlijke avondmaaltijd
  • Een bewijs van deelname waarmee je (een gedeelte van) de kostprijs mogelijks kan terugkrijgen via je gemeente. Bekijk op deze kaart hoeveel jouw gemeente (ongeveer) terugbetaalt.
  • Jonge Helden ontwikkelde een muzisch handboek. Een praktisch boek vol muzische, creatieve activiteiten en spelen om onmiddellijk toe te passen met kinderen en jongeren. Dit boek kan je op deze cursus aanschaffen aan een democratische prijs
 

Praktisch

Deze themacursus is een dagcursus. Start op zaterdag 25 november om 10.00uur en eindigt om 22.00uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
Eigen vervoer heen en terug dient geregeld te worden.
Om de prijzen van deze cursus zo laag mogelijk gehouden vragen wij onze cursisten om een eigen lunchpakketje mee te nemen.
Een uitgebreide folder met alle praktische info wordt verstuurd 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Let op! Ben je minderjarig en wil je je inschrijven voor de cursus zorg ervoor dat één van je ouders of voogd een account aanmaakt via onze website en jou inschrijft. Meer info vind je op http://www.jongehelden.be/aanbod/hoe-inschrijven

 

Thema
Vertelanimator: verdwalen in verhalen
Geboortejaar
1986 tem 2002
Datum
25/11/2017
Maximumprijs
€ 30.00
Locatie
Vleugel F - Leuven
Kenmerken
Vlaams-Brabant
Meer info?
Inschrijven